Producent - HOSHIZAKI – Profesjonalne Urządzenia do Lodu

Liczba produktów: 0

HOSHIZAKI, japońska marka z tradycją od 1947 roku, to lider w urządzeniach do produkcji lodu dla gastronomii. W Centrum Horeca oferujemy ich kostkarki IM-65NE, łuskarki FM-150KE i dyspensery DCM-120KE. Wykonane ze stali nierdzewnej, z technologią CleanCycle, zapewniają higieniczny, krystaliczny lód. Idealne dla restauracji, barów i hoteli, produkują do 150 kg lodu dziennie. Wybierz HOSHIZAKI w Centrum Horeca i wyposaż swoją kuchnię w sprzęt, który gwarantuje jakość i niezawodność!

Kategorie
Filtruj
Brak produktów do wyświetlenia

HOSHIZAKI, założone w 1947 roku w Japonii, to światowy lider w urządzeniach do lodu, z oddziałem europejskim w Amsterdamie. W Centrum Horeca znajdziesz ich kostkarki IM-100CNE (100 kg/24h), łuskarki FM-300AKE-HC do delikatnego lodu i dyspensery DCM-120KE z funkcją wody. Produkty HOSHIZAKI, wyposażone w CleanCycle24 (automatyczne czyszczenie), oferują stal nierdzewną i energooszczędność. Idealne dla gastronomii – od barów koktajlowych po szpitale – produkują lód w kostkach, łuskach czy kulkach, przedłużając świeżość produktów. Produkcja w Japonii i USA zapewnia trwałość i precyzję. W Centrum Horeca gwarantujemy konkurencyjne ceny, szybką dostawę i serwis w Polsce. Wybierz HOSHIZAKI, by wyposażyć swój lokal w sprzęt, który od ponad 75 lat definiuje standardy lodu!